Disclaimer
 
Algemeen
De inhoud van de website St. Petruskoor Sittard is met de grootste zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat. Gemengd koor St. Petruskoor Sittard is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

Auteursrechten
Op de websites van gemengd koor St. Petruskoor Sittard rust een auteursrecht. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden. Gebruik voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.

Hyperlinks
De website van gemengd koor St. Petruskoor Sittard bevat hyperlinks naar sites die buiten het domein van Gemengd koor St. Petruskoor Sittard liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Gemengd koor St. Petruskoor Sittard is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites, zodat gemengd koor St. Petruskoor Sittard geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de gevolgen van handelen op grond van het raadplegen van deze links.