Coronaproef jaarvergadering

Afgelopen zaterdag 22 augustus zijn we na lange tijd weer bij elkaar geweest voor de jaarvergadering. Dit was voor het koor tevens de eerste kennismaking met onze nieuwe Deken Rob Merkx.De medewerkers van ‘t Guliks Hoes zorgden ervoor dat we dit in een veilige en Corona-proof omgeving konden doen.Ondanks de 1,5 m maatregel,die ook door de leden goed in acht genomen werd, zijn we er in geslaagd om er met zijn allen toch een gezellig samenzijn van te maken.De bijeenkomst werd afgesloten met een heerlijke BBQ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: